Atenție șoferi! Se schimbă regulile de circulație pe străzile Bobâlna și Depoului  

Administrație| 21.09.2023| 353| 0| Petrache Ecaterina

Circulația deviată din cauza lucrărilor de pe Bulevardul Independenței dă în continuarea bătăi de cap participanților la trafic.

Comisia Municipală pentru Transport și Siguranța Circulației a decis, astăzi, o serie de măsuri rutiere, care vor fi luate în contextul circulației autovehiculelor, pe perioada lucrărilor de modernizare a Bulevardului Independenței.

Astfel participanții la trafic de pe strada Bobâlna vor avea prioritate la stânga, la intrescția cu strada Depoului, spre Gara de Sud.

Pe strada  BOBÂLNA la intersecția cu strada DEPOULUI  –  se va monta un indicator Drum cu prioritate“, însoțit de panou adițional Direcția drumului cu prioritate la stânga„.

Pe strada DEPOULUI la intersecția cu strada BOBÂLNA, pe sensul dinspre PODUL DE LEMN spre GARA DE SUD,  se va monta un indicator Oprire și se vor amplasa limitatoare de viteză, însoțite de semnalizarea corespunzătoare. Tot la intersecția cu str. Bobâlna, pe sensul dinspre GARA DE SUD către PODUL DE LEMN, se va monta un indicator Oprire„, însoțit de panou adițional Direcția drumului cu prioritate la dreaptași se vor amplasa limitatoare de viteză, însoțite de semnalizarea corespunzătoare.

Pe strada DEPOULUI, sensul de mers spre PRAHOVA VALUE CENTERse vor demonta indicatoarele rutiere Cu excepția tramvaiului și Interzis a vira la stânga„, pentru a permite virajul autovehiculelor spre stânga pe calea de rulare spre str. Democrației și se va executa marcaj temporar de ghidaj, pe perioada execuției lucrărilor de modernizare la Bulevardul Independenței.

 

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *