O femeie vârstnică a fost bătută și violată în propria casă de un prahovean

Social| 20.09.2023| 197| 0| Virgil Rădulescu

O femeie de 68 de ani, din Lungulețu, județul Dâmbovița, a fost bătută și violată în propria locuință de către un bărbat, de 43 de ani, din județul Prahova. Potrivit informațiilor de la fața locului, femeia se pare că locuia singură și ar fi fost constrânsă de bărbat să întrețină raporturi sexuale, după ce a pătruns în locuința acesteia.

Un individ a intrat noaptea peste ea în casă și a siluit-o sub amenințarea cuțitului. După ce agresorul a plecat, victima a sunat disperată la 112. Polițiștii l-au prins în scurt timp, iar acum se află în arest.

Femeia trăiește de mai multă vreme singură. Este convinsă că agresorul a putut intra în gospodărie după ce ar fi îmblânzit câinele de pază, din curte, cu câteva oase. Ea spune că l-a recunoscut pe individ și chiar a încercat să negocieze cu el, dar n-a avut nicio șansă.

„Era despuiat de pantaloni, de adidași, de salopetă și puse jos. A luat cuțitul l-a pus pe masă și mi-a zis: uite dacă nu faci ca mine, să stai potolită, să facem sex, îți iau gâtul cu cuțitul ca și așa știu că mă duc la poliție și fac pușcărie. Eu am zis care ești tu, mă nenorocitule, în casa mea și l-am jumulit de păr. Care ești tu mă, mă Georgel? El a spus nu sunt George, nu-mi mai pronunța numele că nu sunt George, sunt altcineva. Să n-aprinzi lumina că îți iau gâtul”.

Când a fost capturat, individul și-a recunoscut fapta. Este un bărbat. de 43 de ani. din Prahova, care muncea cu ziua prin sat. Localnicii sunt revoltați de întâmplare.

Prahoveanul a fost reținut pentru 24 de ore, pentru comiterea infracțiunilor de violare de domiciliu și viol. După ce a fost prezentat magistraților, violatorul a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile.

„În cursul nopții de 14 septembrie a.c., în jurul orei 02:06, polițiștii din cadrul Secției
nr. 13 Poliție Rurală Titu au fost sesizați prin SNUAU 112 de către o femeie cu
privire la faptul că a fost violată.

Din investigațiile efectuate de polițiști, sub coordonarea unui procuror de la
Parchetul de pe lângă Judecătoria Răcari, s-a stabilit că o femeie de 68 de ani, din
Lungulețu, care locuiește singură, ar fi fost constrânsă să întrețină raporturi sexuale
de către un bărbat de 43 de ani, din Prahova.

Bănuitul a fost reținut pentru 24 de ore sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de
violare de domiciliu și viol. Ieri, în urma prezentării acestuia în fața magistraților, pe numele lui a fost emis un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. În cauză, cercetările continuă sub coordonarea procurorului de caz”, se arată într-un comunicat IPJ Dâmbovița.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *