CSM Petrolul Ploiești merge la turneul final al Cupei României

Sport| 18.09.2023| 262| 0| Petrache Ecaterina

Victorie important pentru baschetbaliștii noștri. Echipa CSM Petrolul Ploieşti merge la Turneul Final al Cupei României din postura de câştigătoare a Grupei D, după ce s-a impus, sâmbătă în fața SCM „U” Craiova: 72-70 (19-20, 18-19, 13-14, 22-17). A fost al doilea meci, decisiv, susținut în fața craiovenilor, la ei acasă.

Obiectivul a fost clar, câştigarea grupei, posibil de atins chiar şi în cazul unei înfrângeri la o diferenţă de maxim cinci puncte. Ca orice partidă cu miză mare, meciul a fost tensionat pentru ambele echipe și uneori s-a jucat pe muchie de cuțit.

Deși Craiova a fost mai mult la conducere, însă doar o dată s-a distanţat la 8 puncte, în timp ce ploieştenii au avut de fiecare dată replică şi i-au readus pe olteni cu picioarele pe pământ. Lupte grele sub cele două panouri dar o victorie strălucită care-i duce pe baschetbaliștii nostril în lupta pentru Cupa României.

Pentru Turneul Final de anul viitor care se va desfășura în perioada 13-17 februarie 2024, s-au mai calificat U-BT Cluj-Napoca, CSO Voluntari, Rapid Bucureşti, BC CSU Sibiu, CSM Târgu Mureş, CSM Oradea şi CSM Constanţa.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *