Cătălin Măguleanu, avansat Director General Adjunct al Direcției Economice în cadrul Casei Naționale de Asigurări de  Sănătate

Sănătate| 14.09.2023| 266| 0| Petrache Ecaterina

Schimbări în schema de conducere la două instituții importante pe segmentul sănătate din România și din Prahova. Cătălin Măguleanu, directorul CAS Prahova, a fost avansat în funcția de Director General Adjunct al Direcției Economică în cadrul Casei Naționale de Asigurări de Sănătate.

Avănd în vedere modul în care a așezat lucrurile în CAS Prahova, atât cu furnizorii de servicii, cu pacienții dar și cu banii de care Prahova a beneficiat, nu doar pentru decontarea certificatelor și a serviciilor medicale, nu este de mirare avansarea lui la CNAS.  Măguleanu lasă CAS Prahova în primele locuri ca activitate a Caselor de asigurări de sănătate din țară, în condițiile în care a lucrat cu un colectiv subdimensionat.

Cătălin Măguleanu a declarat pentru găzarul.ro „este o muncă de nouă ani la Casa de Asigurări din Prahova, unde am așezat lucrurile în raporturile cu furnizorii, cu pacienții. Este o nouă provocare, urmează proiecte noi, la nivel national, o regândire a relației cu pacienții și furnizorii de servicii medicale.”

Cătălin Măguleanu a condus CAS Prahova timp de șase ani. Locul său va fi preluat, începând cu 18 septembrie, de Cătălin Stoea, care ocupă în prezent funcția de Director Executiv al Direcției Relații Contractuale.

 

 

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *