Percheziţii, în Prahova, într-un dosar privind furtul a peste 1.100 de kilograme de granule metalice tip catalizator – VIDEO

Social| 12.09.2023| 188| 0| Virgil Rădulescu

Poliţiştii prahoveni efectuează, marţi dimineaţă, percheziţii într-un dosar privind furtul a 1.136 de kilograme de granule metalice tip catalizator. Trei persoane vor fi conduse la sediul unității de poliție.


Conform Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova, descinderile au loc în judeţul Prahova şi într-o comună din judeţul Dâmboviţa, trei persoane urmând să fie duse la audieri.
„Din cercetări a reieşit că, în perioada 6 – 29 august 2023, persoanele bănuite ar fi sustras, în mod repetat, din incinta unei societăţi comerciale, 1.136 de kilograme de granule metalice tip catalizator. Prejudiciul cauzat este de aproximativ 68.000 de euro”, arată anchetatorii.
Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcţia Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.
Activitatea beneficiază de sprijinul poliţiştilor de la Inspectoratul de Poliţie Judeţean Dâmboviţa, de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova şi de cel al Grupării de Jandarmi Mobilă „Matei Basarab” Ploieşti.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *