Vlogărul șofer VS vlogărul polițist, scor: nula la nula, cum ziceau bulgarii

Actualitate| 11.09.2023| 123| 0| Virgil Rădulescu

Pe vremuri nu prea uitate, nu ai cum!, tătuca Ceaușescu strângea robinetul la calorifer, apă, gaze… lumină de dragul de a strânge bani să scape prostul de datorii ca să aibă urmașii lui ce cheltui. În acele vremuri lacrimogene, când boborul, obosit să care la PIB și să stea la coadă pentru o franzelă, se „bucura” de două ore de emisiune TV, din care monopolul era de propagandă și un desene animat cu „Mihaela” era ca o pauză de publicitate, ei bine nu aveam pretenții să vedem Campionate Mondiale de Fotbal. Transmisiunile costau mult, trebuia să strângem bani să aibă și ăștia din ziua de azi ceva de mâncat în gura lor, la copii. 

Pe vremea aia, românul inventiv, descurcăreț când îi ajunge cuțitul la os și ar vrea să-i ajungă și la carne, a inventat antenele din ligheanele de aluminiu. Apoi s-a perfecționat. Era greu de ieșit din țară, dar cred că în cazul în care Nea Nicu ar fi declarat că avem voie doar pe Lună, românii inventau demult OZN-ul.

În fine, lunga-mi explicașție vine că, după ce prindeam bulgarii cu antena-lighean, începuserăm să învățâm bulgara. iar nula la nula era scor 0-0.

Revenind și la titulu, Sindicatul Europol a dat un scor direct: Poliție vs Vlogger = 1– 0. Scorul meu e nul la nul. E un sindicat de încredere, atâta timp cât l-a chemat pe Eduard Mirițescu în instanță, ajuns miraculos de surprinzător, ca să zic așa, ditamai adjunct al inspectorului general al Poliției Române.

În rest, la trafic de carne vie, droguri, viol de minori samd, Poliția e surclasată! Dar, acum, a învins!

Europol zice că: „În urmă cu câteva seri colegii noștri din cadrul Postului de Poliție Păulești, județul Prahova au oprit un Porsche care avea inspecția tehnică periodică expirată.
La volanul mașinii se afla un tânăr ploieștean cunoscut pentru clipurile postate în mediile on-line prin intermediul cărora realiza diverse experimente sociale cu ajutorul cărora îndemna cetățenii să fie cât mai corecti și să respecte legea, precum și normele de conduită morală.
După ce i-au adus la cunoștință fapta pentru care va fi sancționat, colegii noștri i-au cerut să rămână la mașină. Cu toate acestea, la scurt timp, șoferul a ieșit din mașină și a venit spre echipaj cu cartea de identitate a autoturismului în mână. El le-a spus colegilor, care deja scriau procesul verbal de contravenție, că a uitat să le înmâneze acest document, deși nu i-a fost solicitat, și că în interiorul acestuia „se află ITP-ul”.
Colegul nostru, Sever, a verificat conținutul documentului constatând că în interiorul acestuia nu se află vreo anexă a certificatului de înmatriculare cu holograma dovezii efectuării inspecției tehnice periodice, ci suma de 500 lei, cu titlu de mită pentru a-i determina să nu aplice măsurile legale. Imediat, colegii au solicitat sprijinul angajaților DGA pentru a realiza flagrantul, lucra care s-a și întâmplat.
Acum, vlogger-ul s-a ales cu un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ”dare de mită” și sperăm cu această ocazie că va avea timp suficient să reflecteze la a-și însuși principiile de conduită socială și de moralitate pe care le-a promovat de-a lungul timpului în mediul virtual.
Morala poveștii?…Atunci când pozezi în formator de opinie vertical, încearcă să o faci și în viața de zi cu zi, nu doar pe Youtube.”

Colegul lor, Sever, a fost un pic sever. Cică ar fi și el un pic de vloger și nu ne băgăm în concurența lor că atât Sever, cât și Ciprian Dafinescu, impricinatul, erau atât de celebri încât nu erau cunoscuți până la acest caz.

Conducerea unei maşinii cu ITP-ul ieșit din termen reprezintă contravenţie, astfel că se sancționează cu o amendă între 9 şi 20 puncte. Cum punctul de amendă este de 145 lei, amenzile pentru un ITP care a expirat sunt cuprinse între 1.305 şi 2.900 lei, zice Legea.

Poate că Ciprian nu știa cât ar fi o amendă și nici cât avea în potmoneu. Dar, severul Sever a fost pe fază și a chemat DGA curios de rapid. Nu contestăm excesul de zel, nici aplicarea legii, dar ce simțuri poți să ai să miroși un ITP expirat? Dubios este că a fost și filmat! E teatru, e film???

https://www.facebook.com/watch/?v=671971678198737

Din video de mai sus, nu reiese decât un mișto. Din cele scrise mai sus, și Sever, și Ciprian, abia acum, au ajuns celebri!

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *