Familia Volosevici mai bogată cu… un Touareg

Magazin| 08.09.2023| 724| 1| Gazarul

Căsătorit civil în urmă cu un an, primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a făcut anul acesta și cununia religioasă și nunta somptuasă, după cum bine știți.

Tot după cum bine știți, edilul, în vârstă de 46 de ani, s-a căsătorit cu tânăra Andrada Ioana  Necșulescu, în vârstă de 28 de ani, angajată în funcția de consilier personal la primărie. Devenită doamna Volosevici, aceasta a avut imediat o ascensiune fulminantă, ajungând în vârful Cancelariei la Institutia Prefectului Judetul Prahova.

Din declarația de avere a Andradei reiese că, numai în anul de grații electorale 2020, aceasta a deschis 3 conturi la 3 bănci, în cuantum total de aproape 153.000 de lei. Are și niște datorii, mai vechi, la două bănci, de 75.000 de lei, scadente la anul, tot an electoral.

Doamna Volosevici avea un autoturism DAEWOO, an de fabricație 2007, primit ca moștenire, dar cum obrazul subțire cu cheltuială se ține, acum „bagă gonete” la volanul unui luxos Volkswagen TOUAREG, în valoare de peste 60.000 de euroi, Dacă mai punem la socoteală și pretențiile opționale, ajungem la vreo 100.000.

Nu credem că banii au fost aruncați pe geamul larg deschis al vanităţii. Merită investiția! Probabil, un mic cadou de la iubitorul soț… „Din dragoste, bre!”, cum spunea cupidonul Mircea Radu. În fond, anii, paharele de whisky și relațiile nu se numără, așa că nu suntem deloc malițioși.

„Noul Touareg își consolidează poziția în gama Volkswagen cu o paletă largă de inovații: de la suspensia pneumatică revizuită care oferă acum mai mult confort și o stabilitate îmbunătățită, până la tehnologia HD matrix, una dintre cele mai eficiente în materie de iluminare.”, spun samsarii.

Drum bun și fără incidente, doamna Volosevici!, spunem și noi.

 

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

One Response to Familia Volosevici mai bogată cu… un Touareg

  1. Andreea spune:

    Așa parcare…..😒

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *