Ploieștenii, racordați la sistemul centralizat de încălzire, în pericol să rămână fără apă caldă și căldură la iarnă

Administrație| 07.09.2023| 3350| 0| Gazarul

Contractul cu Termo Ploiești reziliat de drept!

Autoritatea Națională de Reglementare în Domeniul Energiei a notificat Primăria Municipiului Ploiești și a înștiintat și Prefectura Prahova cu privire la faptul că SC Termo Ploiești SRL a rămas fără licență pentru prestarea serviciului public de alimentare cu energie termică.

ANRE precizează că „potrivit art 24 din Contractul nr. 19723/11.10.2022 de delegare a gestiunii serviciului public de alimentare cu energie termică – activitatea de producere, transport, distribuție și furnizare a energiei termice în municipiul Ploiești, încheiat de municipiul Ploiești cu TERMO PLOIEȘTI SRL, între cauzele de încetare a contractului se regăsește, la lit. D),” în cazul lipsei, retragerii sau încetării valabilității licenței de operare a Delegatului”.”

Astfel, Ploieștiul se află în situația de a rămâne, din nou, fără apă caldă și căldură în plin sezon rece. Curios este faptul că deși adresa ANRE către Primăria Ploiești este din data de 04.09.2023, primarul Ploieștiului, Andrei Volosevici, a convocat o ședință de Consiliu Local în care a solicitat votul pentru garantarea unui credit ce urma a fi contractat de Termo Ploiești pentru achiziția de gaze naturale la preț subvenționat.

Vom reveni cu amănunte cu privire la ceea ce stă în spatele acestei situații…

 

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *