„Festivalul Castanilor – In memoriam Gabi Dobre”, ediţia a XXIV-a

Cultură| 06.09.2023| 211| 0| Virgil Rădulescu

Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti și Primăria Municipiului Ploieşti, în parteneriat cu Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești, organizează, în perioada 13-14 octombrie 2023, Festivalul Concurs Naţional de Interpretare a Muzicii Folk „Festivalul Castanilor – In memoriam Gabi Dobre”, ediţia a XXIV-a.
Lansăm Concursul de Interpretare a Muzicii Folk
Condiţii de participare:
„FESTIVALUL CASTANILOR – In memoriam Gabi Dobre” se adresează tuturor iubitorilor de muzică folk cu calităţi componistice şi interpretative deosebite, care doresc să se afirme ca solişti interpreţi de muzică folk, în duet cu alţi interpreţi sau în grupuri organizate de muzică folk care îndeplinesc următoarele condiţii:
* Concurenţii pot participa în concurs cu minim 2 compoziţii proprii de muzică folk, cu text propriu sau creat de alte persoane (textieri sau poeţi români consacraţi).
* Vârsta minimă 14 ani – vârsta maximă 40 de ani;
* Nu au obţinut la nicio ediţie anterioară a Festivalului Concurs Naţional de Muzică Folk „Festivalul Castanilor – In memoriam Gabi Dobre”, Marele Premiu.
Preselecția:
Înscrierile la preselecţie se pot face până pe data de 24 septembrie 2023, trimiţând un plic A4, care să conţină toate materialele solicitate în regulament, către adresa Casei de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploieşti, str. Piața Eroilor, nr.1A.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *