Sorana Cîrstea s-a calificat în sferturile de finală la US Open

Sport| 04.09.2023| 131| 0| Petrache Ecaterina

Sorana Cîrstea își continuă parcursul excelent la US Open, calificându-se în faza sferturilor de finală, după ce a trecut în optimi, cu o victorie categorică, de elveţiana Belinda Bencic, locul 13 WTA şi cap de serie 15, scor 6-3, 6-3.

Cîrstea mai are de trecut două hopuri pentru a ajunge în finală. Ea o va întâlni în sferturile de finală de la US Open pe Karolina Muchova (Cehia, locul 10 WTA), care a trecut în trei seturi de chinezoaica Wang Xin. Prin accederea în sferturi, Sorana  a cumulat 430 de puncte WTA. „Am un zâmbet larg pe chip pentru că am muncit foarte mult în ultima vreme. Este extraordinar. Am muncit mult, dar am fost răsplătită. Sunt fericită de felul în care am jucat în această săptămână. Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce mi s-a întâmplat în această săptămână. Colaborarea cu Thomas Johansson a contat foarte mult, în ultima vreme am colaborat foarte bine şi îi dedic victoria şi lui, pentru că a fost alături de mine în momentele grele”, a spus Cîrstea în interviul de pe teren.

Pentru Sorana Cîrstea este prima prezenţă în sferturi la US Open şi a doua prezenţă în această fază la un grand slam, după Roland Garros 2009 când a fost învinsă de Samantha Stosur, scor 6-1, 6-3.

Sorana Cîrstea, în vârstă de 33 de ani, locul 30 în clasamentul WTA, şi-a asigurat deja un premiu de 455.000 de dolari şi 430 de puncte prin performanța obținută la US Open.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *