Statul român, pentru unii mumă, pentru alții ciumă!

Politică| 03.09.2023| 141| 0| Petrache Ecaterina

A trebuit să asistăm la un alt dezastru, după Colectiv, să fie curmate alte vieți pentru ca să aflăm cum îșî fac treaba cei care, din patru în patru ani, promit o viață mai bună, lucru mai bine făcut etc…

Dezastrul de la Crevedia, pe lângă o multitudine de nereguli scoase la lumină vine și cu bomba. Benzinăriile sau staţie GPL nu sunt obligate, prin lege, să aibă vreuun fel de asigurare de răspundere civilă, conform datelor oferite pentru Ziarul Financiar de către Ştefan Prigoreanu, CEO al Millenium Broker. Asta în condițiile în care se așteptau ca, după fenomenul Colectiv, să apară obligativitatea pentru asigurările de răspundere civilă la toţi agenţii economici care lucrează cu public ca de exemplu benzinării, mall-uri, săli de teatru etc.

Prin comparație, toți românii posesori de auto sunt obligați să plătească polița RCA, pentru sume. pe zi ce trece. tot mai mari și limită de despăgubire uriașă față de venituri.

În cazul Crevedia, unde au explodat trei cis­ter­ne, nu se ştie dacă firma Flagas are o asi­gurare de răspundere civilă. Ce se întâmplă într-o astfel de situaţie? Cine plătește pagubele? Ce fac oamenii ale căror gospodării au fost distruse sau cei care posibil să rămână cu sechele și traumatizați pentru întreaga viață?

Ce au facut guvernele care s-au perindat prin Palatul Victoria, inclusiv ”Guvernul meu”?

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *