Cadavrul unui bărbat, descoperit într-un apartament din Ploiești

Actualitate| 31.08.2023| 132| 0| Virgil Rădulescu

În această dimineață, polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliție Ploiești au fost sesizați de către un ploieștean că într-un apartament s-ar afla două persoane blocate. Polițiștii au descoperit cadavrul aflat în putrefacție al unui bărbat  în respectivul apartament din cartierul Vest din Ploiești.

În baza sesizării, s-a constituit echipă operativă care s-a deplasat la fața locului, unde au fost găsiți doi bărbați cu vârstele de 61, respectiv 69 de ani, cel de 61 de ani fiind decedat. Din primele verificări, nu rezultă indicii de săvârșire a vreunei infracțiuni contra vieții.

Bărbatul de 69 de ani, care a alertat Poliția, are probleme psihice, îi era coleg de apartament și îl îngrijea pe cel găsit decedat.

Cadavrul bărbatului urmează să fie transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei.

Cercetările sunt continuate de polițiștii din cadrul Biroului de Combatare a Infracțiunilor Contra Persoanei și Patrimoniului, în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *