Lucrări de modernizare pe Bulevardul Independenței

Administrație| 21.08.2023| 184| 0| Petrache Ecaterina

Bulevardul Independenței, tronsonul cuprins intre sensul giratoriu de la Gara de Sud și strada Gheorghe Lazăr va fi modernizat. Primarul Municipiului Ploiești, Andrei Liviu Volosevici, a semnat cu reprezentantul Asocierii OMEGA STAR SISTEMS S.R.L contractul de lucrări nr. 15012/21.08.2023, având ca obiect “Lucrări de execuție pentru obiectivul de investiții „MODERNIZARE BULEVARDUL INDEPENDENȚEI (TRONSON CUPRINS ÎNTRE SENSUL GIRATORIU GARA DE SUD ȘI STRADA GH. LAZĂR)”.

Valoarea contractului este de 16.572.079,50 lei, fără TVA, iar durata de execuție este de 3 luni.

Lucrările vor consta în realizarea unei îmbrăcăminți bituminoase în 3 straturi (5 cm strat de uzură și reprofilare, 6 cm strat de legatură, 8 cm strat de bază), amenajarea de borduri noi, amenajarea gurilor de scurgere, imbunătățirea accesului la străzile adiacente etc..

Prin acest proiect se va realiza un drum cu două benzi de circulație, cu structură rutieră nouă și peroane la stațiile de autobuz cu platformă betonată.

Obiectivul de investiții este finanțat prin Programul Național de Investiții ,,Anghel Saligny”, potrivit contractului de finanțare nr. 6429/31.03.2023, încheiat de Municipiul Ploiești cu Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *