Licitație pentru 35 de microbuze electrice pentru elevi

Administrație| 21.08.2023| 118| 0| Petrache Ecaterina

CJ Prahova intenționează să achiziționeze 35 de microbuze nepoluante care vor fi utilizate la transportul elevilor. În acest sens a lansat, în SICAP, o licitație pentru atribuirea contractului.  

Conform anunțului publicat se dorește achiziția a 33 de microbuze electrice de 16+1 locuri și două de 8+1 locuri, contractul având o valoare estimată la peste 30 de milioane de lei, fără TVA. Ofertele pot fi transmise până cel târziu pe 21 septembrie.

„Microbuzele școlare sunt destinate, cu precădere, transportului elevilor din localitățile izolate, asigurarea unor mijloace de mobilitate pentru elevii din zonele cu o populație scăzută facilitând accesul acestora la o educație de calitate. Obiectivele apelului vizează îmbunătățirea condițiilor de transport pentru elevi, cu precădere în zonele izolate, cu populație scăzută, prin furnizarea de microbuze școlare ”verzi” (electrice), ecologice, prietenoase cu mediul și cu un consum energetic redus, facilitând astfel accesul copiilor și tinerilor la educație, prin protejarea mediului înconjurător în același timp. Achizițiile vor fi realizate, obligatoriu, pe baza termenilor de referință a Ghidului, pentru: autovehicule nepoluante de transport persoane – microbuze electrice (cu zero emisii), cu acționare complet electrică, cu servicii accesorii incluse pe perioada de garanție aferentă. Termenul de livrare și punere în funcțiune este stabilit pentru o perioadă de 12 luni de la data emiterii ordinului de livrare, atât pentru microbuzul electric (16+1 locuri), cât și pentru microbuzul electric (8+1 locuri). Proiectul este finanțat prin PNRR”, menționează anunțul din SICAP.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *