CNAS are un nou președinte care a coordonat vaccinarea anti-covid

Sănătate| 18.08.2023| 119| 0| Petrache Ecaterina

Noul președinte al CNAS este Andrei Baciu, are 37 de ani și a fost susținut de liberali pentru ocuparea acestei funcții. Anterior Baciu a fost secretar de stat în Ministerul Sănătății.

Andrei Baciu, fost fotomodel, a absolvit Colegiului Militar din Alba Iulia și Facultatea de Medicină Generală din cadrul UMF „Carol Davila” din București.

Ca activitate, printre altele, s-a ocupat și de coordonarea vaccinării anti-Covid, inclusiv ca președinte al CNCAV, după retragerea lui Valeriu Gheorghiță. Într- o postare pe pagina sa Facebook, Baciu scrie;

„După mai bine de 3 ani și jumătate în inima Ministerului Sănătății ca secretar de stat și o implicare de un an și jumătate în conducerea CNCAV, am ales să pășesc pe un nou drum. Toată această perioadă care a fost dominată de un eveniment pe care (sper să) nu-l întâlnești decât o dată în viață, o pandemie care a afectat întreaga planetă, mi-a oferit o experiență inestimabilă. Din care am învățat enorm. Atât profesional, ca medic, cât și la nivel uman, personal. Toată această experiență mă face încrezător că voi putea face lucruri bune pentru pacienții din România și din postura de președinte al Casei Naționale de Asigurări de Sănătate (CNAS).”

 

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *