Cardurile sociale au fost încărcate cu sumele pentru alimente aferente tranşei pe luna august

Social| 18.08.2023| 133| 0| Virgil Rădulescu

Toate cardurile sociale au fost încărcate cu sumele pentru alimente aferente tranşei pe luna august, a declarat premierul Marcel Ciolacu.

„Tot astăzi avem o veste bună şi de la Ministerul Fondurilor Europene: toate cardurile sociale au fost încărcate cu sumele pentru alimente aferente tranşei pe luna august. Vorbim de 2,4 milioane de români care au primit un sprijin de 250 de lei din partea statului. În acest moment există o diferenţă de 90.000 de noi beneficiari eligibili şi, imediat după ce vor fi emise cazurile pentru aceste persoane, ele vor fi alimentate cu banii necesari”, a declarat Marcel Ciolacu, vineri, în cadrul şedinţei de Guvern.

Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) a început, la 1 iunie, procesul de emitere, distribuire și încărcare a voucherelor sociale oferite prin programul guvernamental „Sprijin pentru România”.

Peste 2,5 milioane de români, aflați în situații de deprivare materială sau risc de sărăcie, vor primi aceste ajutoare în valoare de 250 lei la 2 luni.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *