Serialul de comedie „Greu de prins”, cu ursul maidanez din Ploiești, continuă!

Administrație| 16.08.2023| 233| 0| Virgil Rădulescu

Primăria Ploieşti a anunţat, astăzi, că ursul care a fost văzut în repetate rânduri în oraş nu a fost încă prins, dar au fost luate mai multe măsuri pentru capturarea animalului, inclusiv instalarea unei cuşti speciale.

Așadar, serialul de comedie continuă cu Ursul în rol principal și primarul Volo în rol veșnic secundar, iar restul organelor implicate pe roluri de figuranți.

Primarul Andrei Volosevici: „Menţionăm faptul că autorităţile locale monitorizează în continuare această situaţie, prin stabilirea de puncte fixe de observare şi patrulare în zonele în care ursul a fost semnalat, prin montarea a trei camere de supraveghere video şi prin monitorizarea cu dronă, de două ori pe zi. De asemenea, a fost instalată şi o cuşcă pentru capturarea exemplarului de urs. Totodată, echipaje ale Poliţiei Locale Ploieşti şi Inspectoratului Judeţean de Jandarmi Prahova monitorizează, alternativ, zonele sus indicate, la interval de o jumătate de oră.”

De aici deducem că ursul nu se plimbă când dronele survolează. Iar instalarea unei cuști „pentru capturarea exemplarului de urs” pare cea mai bună soluție a administrației locale. Așteptăm cu sufletul la gură finalul de suspans al serialului de comedie, atunci când ursul va intra în cușcă, trage ușa după el și închide lacătul.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *