Ploieştenii rămân fără apă caldă

Actualitate| 16.08.2023| 49| 0| Petrache Ecaterina

Ploieştenii racordaţi la sistemul centralizat de încălzire vor rămâne, din această noapte, fără apă caldă. Livrarea va fi sistată începând cu ora  01.00, până joi  la ora 22.00.

Termo Ploiești a anunțat că măsura este necesară pentru realizarea unor remedieri planificate în rețeaua de furnizare a energiei termice. „Livrarea agentului termic în orașul Ploiești va fi întreruptă numai în data de 17.08.2023, în intervalul orar 01.00 – 22.00. Acestă oprire temporară este necesară pentru efectuarea unor lucrari in zona rețelei de distribuție Brazi. În urma acestor intervenții, ne dorim să asigurăm o furnizare eficientă și sigură a căldurii în sezonul rece care se apropie”, precizează un comunicat al operatorului.

Operatorul face însă și următoarea precizare, pentru a dezamorsa zvonurile privind funcționalitatea serviciului „Totodată, pentru eliminarea tuturor zvonurilor aparute, vă informăm ca Termo Ploieşti îndeplineşte toate condiţiile optime pentru livrarea agentului termic fără întrerupere şi în parametrii normali în timpul sezonului de iarnă”, transmite societatea de termoficare.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri suplimentare, puteţi contacta reprezentanţii Termo Ploieşti la numărul de telefon dedicat relaţiei cu clienţii (0800 672 777 – număr de telefon gratuit, apelabil la nivel naţional în orice reţea, 24 de ore din 24, 7 zile din 7.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *