Echipajul Serviciului de Ambulanţă Prahova, atacat de un om al străzii

Actualitate| 14.08.2023| 85| 0| Virgil Rădulescu

Luni dimineață, în jurul orei 6, o persoană a sunat la 112 anunţând că pe o bancă se află un bărbat de aproximativ 30 ani  care ar putea fi intoxicat cu etanol.

„La locul solicitării a fost trimisă o ambulanţă tip B2 cu asistent si ambulantier. Pacientul a refuzat asistenţa medicală şi a devenit agresiv, atât verbal, cât si fizic cu echipajul SAJ. Acesta a ameninţat membrii echipajului cu un corp ascuţit-tăios pe care, ulterior, l-a folosit tăierea anvelopei dreapta spate a ambulanţei”, au transmis reprezentanţii Serviciului de Ambulanţă Prahova.

Bărbatul, cel mai probabil un om fără adăpost, a îmbrâncit-o pe asistenta medicală care a încercat să îl ajute, dar femeia nu a fost rănită în urma incidentului. Incidentul a avut loc luni dimineaţă, în faţa unui magazin din zona de vest a Ploieştiului.

La faţa locului, echipajul medical a solicitat intervenţia unui echipaj de poliţie.

Poliţia Judeţeană Prahova informează că, la controlul corporal făcut asupra bărbatului care a agresat echipajul medical, au fost găsite trei cuţite, despre care se presupune că bărbatul le-ar fi furat dintr-un magazin. El este cercetat penal pentru distrugere şi furt.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *