Ciolacu anunţă un coridor de expropriere pentru segmentul Ploieşti-Buzău de pe Autostrada Moldovei

Politică| 10.08.2023| 124| 0| Virgil Rădulescu

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat noi proiecte de hotărâri de Guvern în cadrul şedinţei de joi, explicând că este vorba de un coridor de expropriere pentru segmentul Ploieşti-Buzău de pe Autostrada Moldovei, dar şi de continuarea lucrărilor la drumurile de legătură de la podul suspendat de la Brăila.

„Observ că şi astăzi domnul ministru al Transporturilor, Sorin Grindeanu, are noi proiecte de hotărâri de Guvern care au ca scop crearea frontului de lucru pentru şantierele de infrastructură. Este vorba de un coridor de expropriere pentru Autostrada Moldovei pe segmentul Ploieşti-Buzău, plus un alt coridor pentru continuarea lucrărilor la drumurile de legătură de la podul suspendat peste Dunăre de la Brăila”, a afirmat Marcel Ciolacu, joi, la începutul şedinţei de Guvern.
El a reamintit faptul că ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, a inspectat şantierele feroviare şi a constatat că în unele locuri lucrările merg prea lent.
„Avem şi obiective de investiţii pe cale ferată şi am observat că domnul Grindeanu a inspectat ieri şantierele feroviare, avertizând, în unele locuri, că lucrările merg mult prea lent. Cred că românii aşteaptă în mod legitim un ritm mai susţinut şi e firesc ca oamenii să îşi dorească să meargă cu trenul civilizat, ca în orice ţară europeană”, a adăugat premierul Ciolacu.
Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *