Budescu a plecat de la Petrolul Ploieşti

Sport| 02.08.2023| 84| 0| Virgil Rădulescu

FC Petrolul Ploieşti şi Constantin Budescu au decis, de comun acord, încetarea raporturilor contractuale, a anunţat, miercuri, gruparea prahoveană.

Revenit în vara anului trecut la Petrolul, club la care îşi făcuse junioratul şi evoluase până în 2011, Budescu, 34 de ani, a bifat 20 de prezenţe şi 3 goluri marcate în tricoul echipei Petrolul pe parcursul stagiunii 2022-2023, jucând, de asemenea, în toate cele trei partide din debutul actualei ediţii de campionat.

Luni, Budescu a fost supărat pentru că a fost schimbat la puţin timp după începerea reprizei secunde în meciul de pe teren propriu cu FC Voluntari, scor 0-2. Budescu a declarat, după meci, că poate va pleca de la Petrolul.

„Prima repriză bunicică pot spune, am încercat să jucăm, să marcăm. A doua repriză a fost slabă, nu ştiu ce s-a întâmplat şi am pierdut practic în două minute. În repriza a doua s-au făcut câteva schimbări şi totul s-a terminat. Am fost şi supărat pentru că am fost schimbat repede, după zece minute, şi m-am dus direct la vestiare pentru că eram transpirat şi nu mai puteam intra din nou pe teren. Eu mai puteam să joc. A fost decizia lor, nu a mea. Dacă nu e nevoie de mine aici, unde eu am venit să ajut, atunci putem găsi altă cale. E şi plecarea de la Petrolul o variantă! Mie îmi place să joc fotbal acolo unde oamenii stau lângă mine şi mă susţin, nu să fiu schimbat după zece minute. Ba nu joc, ba sunt schimbat, dacă e o problemă, pot să plec”, a declarat Constantin Budescu după înfrângerea cu FC Voluntari, scor 0-2.
Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *