Cuplul Nanu – Volosevici, văzut ca Tanti Mița de la Prefectură și respectiv Dl. Goe de la Primărie

Administrație| 31.07.2023| 83| 0| Virgil Rădulescu

Pe pagina pesonală Facebook, consilierul local din grupul PNL, Valentin Marcu, a reacționat ironic față de proaspătul cuplu al politicii locale prefectul Virgiliu Nanu și primarul Andrei Volosevici care, în ultimul timp, au „momente și schițe” în tandem, demne de cele ale renumitului dramaturg Ion Luca Caragiale.

Consilierul Valentin Marcu a postat, recent, un mesaj pe pagina sa de Facebook, după ce municipalitatea a anunţat că, din nou, Prefectura a declarat nelegală hotărârea privind trecerea Parcului Municipal Vest la Consiliul Judeţean pentru realizarea unor investiţii majore precum bazin olimpic de înot, sală polivalentă şi patinoar.
„Ca să mai pupe un mandat și anul viitor, tanti Mița de la Prefectură a promis tânărului Goe de la Primărie, repetent la implementarea proiectelor europene, să blocheze toate proiectele de investiții ale profesorului Dumitrescu.
Puțin importă că această damă se hotărăște să părăsească rolulul ei de garant al legalității actelor administrative numai de hatârul viitorului candidat PSD. Nu e destul că a ratat toate proiectele frumos pregătite de predecesorul său, acum domnul Goe vrea să lase urbea și fără bazin de înot olimpic, sală polivalentă și patinoar. Curat – murdar!”, este postarea lui Valentin Marcu.
Primăria Ploieşti a anunţat că Instituţia Prefectului a Judeţulului Prahova solicită autorităţii publice locale să dispună revocarea HCL nr. 224/2023, în caz contrar hotărârea respectivă urmând să fie atacată la instanţa de contencios administrativ, în vederea anulării acesteia.
Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *