Bătrânul reclamat că și-a sărutat nepoata de 12 ani pe piept, în centrul Ploieștiului, arestat preventiv

Investigații| 14.07.2023| 87| 0| Virgil Rădulescu

Bărbatul de 77 de ani, din Bucov, care a ademenit o fetiță de 12 ani, aceasta fiind propria nepoată, și a sărutat-o pe piept, în zona hotelului Prahova, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, a anunțat, vineri, IPJ Prahova.

„La data de 13 iulie a.c., bărbatul de 77 de ani a fost prezentat instanței de judecată, care a admis propunerea de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile”, comunică IPJ.

Bătrânul a fost reclamat de un trecător, apoi a fost surprins de un echipaj al Poliției Locale. Bărbatul a încercat să o ademenească pe nepoata sa, o fetiță de 12 ani, cu 4 lei, în schimb solicitând să o sărute pe piept.

„La data de 12 iulie a.c., în jurul orei 17.30, polițiștii Secției nr.1 de Poliție Ploiești au fost sesizați prin apel 112 cu privire la faptul că, pe strada Toma Caragiu, din municipiul Ploiești, un bărbat în vârstă sărută o minoră. În urma verificărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana bănuită de comiterea faptei fiind vorba de un bărbat în vârstă de 77 de ani din comuna Bucov, ulterior fiind condus la sediul unității de poliție pentru audiere. În urma investigațiilor și a cercetărilor efectuate, a fost identificată și depistată persoana agresată, fiind vorba de o minoră în vârstă de 12 ani, din municipiul Ploiești. În cauză, cercetările sunt continuate pentru stabilirea situației de fapt și luarea măsurilor legale care se impun. Totodată, a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de agresiune sexuală”, a comunicat, la momentul respectiv, IPJ Prahova

Bărbatul și-a recunoscut fapta..

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *