Copilul accidentat în comuna Poienarii Burchii a decedat

Actualitate| 13.07.2023| 44| 0| Virgil Rădulescu

Un copil, în vârstă de 13 ani, a murit, miercuri seară, după ce a fost lovit de un autoturism în timp ce traversa, cu bicicleta, un drum judeţean, în localitatea prahoveană Poienarii Burchii. La faţa locului s-a deplasat şi elicopterul SMURD, victima fiind supusă manevrelor de resuscitare, însă fără rezultat.

Accidentul a avut loc, miercuri seară, pe drumul judeţean 101E, în comuna Poienarii Burchii. Băiatul a fost surprins şi lovit în plin de un autoturism în timp ce traversa un drum pe bicicletă. Echipajul medical de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean Prahova care a intervenit la locul accidentului a constatat că băiatul suferise un traumatism cranio-cerebral sever, un traumatism toracic cu afectarea gravă a plămânului, diagnosticul fiind de hemopneumotorax, o fractură deschisă la gamba dreaptă şi se afla în stop cardio-respirator. El nu a mai putut fi resuscitat.

Şoferul autoturismului implicat în accident, un bărbat în vârstă de 50 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs accidentul rutier.
Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *