Campionatul Internațional al Șahului în Școală, 04-08 iulie, la Ploiești

Sport| 04.07.2023| 45| 0| Virgil Rădulescu

Municipiul Ploiești este gazda Campionatului Internațional al Șahului în Școală, eveniment care se va desfășura în incinta Palatului Culturii, în perioada 04-08 iulie 2023.

Primăria municipiului Ploiești este partener organizator al acestui eveniment care promovează educația și încurajează „sportul minții” în rândul copiilor.

Șahul este un sport valoros și îndrăgit, ce le oferă multe beneficii tinerilor care îl practică, respectiv îmbunătățește performanțele școlare și încrederea în forțele proprii, dezvoltă inteligența, sporește gradul de concentrare și creativitatea.

Campionatului Internațional al Șahului în Școală, ediția 2023, va avea festivitatea de deschidere, astăzi, la ora 15.00, la competiție fiind înscrise 60 de școli din România și din alte 7 țări, respectiv din Mexic, Israel, Grecia, Polonia, Serbia, Republica Moldova și Ucraina. Concursul de șah este organizat de International School Chess Union și se desfășoară sub egida FIDE – Federația Internațională de Șah.

Municipalitatea ploieșteană le urează succes tuturor participanților la această importantă competiție sportivă, găzduită de orașul nostru!

Comunicat

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *