Spectacolele Teatrului „Toma Caragiu”, în perioada 3-9 iulie

Cultură| 03.07.2023| 48| 0| Virgil Rădulescu

Săptămâna aceasta, la Teatrul „Toma Caragiu”:

LA VITA E BELLA – sâmbătă, 8 iulie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Prin intermediul unora dintre cele mai cunoscute și îndrăgite cântece italiene, acest spectacol ne prilejuiește o călătorie menită să ne bucure sufletul, în grandioasa și efervescenta Italie. Această reprezentație este SOLD OUT.

FIUL – duminică, 9 iulie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. După divorțul părinților lui, pentru Nicolas începe o perioadă dificilă, plină de incertitudini, care îl determină să se izoleze, să lipsească de la școală și să se simtă neînțeles. Sperând că fiul său trece printr-o criză adolescentină clasică, tatăl lui Nicolas este hotărât să îi redea acestuia pofta de viață. Această reprezentație este SOLD OUT.

DOMNUL NOSTOC ȘI CABANA CĂRȚILOR – duminică, 9 iulie, ora 12.00, sala Teatrului de Animație pentru copii și tineret Imaginario (Bulevardul Independenței nr.14). Un spectacol multimedia amuzant și captivant, „Domnul Nostoc și cabana cărților” le va prilejui micilor și marilor spectatori o  minunată călătorie în lumea cărților.

Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului, tel. 0244 522 774, sau online, de pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secțiunea Program spectacole.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *