O nouă achiziție la Petrolul: Iustin Răducan

Sport| 03.07.2023| 61| 0| Virgil Rădulescu
Iustin Răducan este, oficial, jucătorul clubului Petrolul, internationalul “U18” semnând un angajament pe cinci ani cu „lupii galbeni”.
Crescut de către Sport Team București, Răducan (17 ani) a evoluat, în ultimul sezon, pentru CSA Steaua, grupare cu care a și debutat în eșalonul secund. Component al reprezentativei “U18″, pentru care, luna trecută, a jucat în „dubla” amicală cu Macedonia de Nord, Răducan a fost și câștigatorul “golului anului”, în 2022, în circuitul echipelor naționale „tricolore”.
 „Sunt fericit că am ajuns la o echipă de tradiție a fotbalului românesc! Îmi doresc să ne îndeplinim obiectivele, să marchez cât mai multe goluri și să-i fac bucuroși pe acești suporteri numeroși ai Petrolului Ploiești!”, a spus noul jucător al „lupilor”.

Din lotul petrolist nu mai face parte fundașul stânga Mihai Velisar, cel care a ajuns la un acord cu clubul privind încetarea raporturilor contractuale.

În vârstă de 24 de ani, Velisar a fost unul dintre jucătorii care a evoluat cu Petrolul în patru eșaloane diferite (Liga A Prahova, Liga a 3-a, Liga a 2-a și Superliga), iar în această vară revenise de la Concordia Chiajna, acolo unde a fost împrumutat pe parcursul stagiunii de primăvară.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *