Percheziţii, inclusiv în Prahova, în dosarul privind bărbatul agresat de mai mulţi motociclişti în Capitală

Investigații| 23.06.2023| 52| 0| Virgil Rădulescu

Procurorii efectuează, vineri, percheziţii în Bucureşti şi alte patru judeţe într-un dosar privind bărbatul agresat de mai mulţi motociclişti în Sectorul 3 din Capitală.
Potrivit unui comunicat al PTB transmis, vineri, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti efectuează urmărirea penală cu privire la infracţiunea de tentativă de omor calificat şi tulburare a ordinii şi liniştii publice în cauza privind incidentul din data de 14 iunie, când un bărbat a fost agresat de mai mulţi motociclişti în Sectorul 3 din municipiul Bucureşti.
„Ca urmare a stabilirii circumstanţelor în care a avut loc agresiunea şi a identificării participanţilor, activităţi desfăşurate împreună cu organele de cercetare penală din cadrul Poliţiei Române, în dimineaţa zilei de vineri au fost puse în executare 6 mandate de percheziţie domiciliară la adrese din municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov, Buzău, Călăraşi şi Prahova, opt persoane fiind conduse la audieri la sediul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti”, se precizează în comunicat.

Descinderile au fost efectuate la motocicliştii de la gruparea Hells Angels, după atacul mafiot din București. Mascaţii au descins la atacatori, după ce aceştia l-au bătut pe Dragoș Furtună, patronul unui restaurant din Capitală.

Patronul bătut și împușcat de motocicliștii Hells Angels a postat un videoclip pe internet în care lămurește faptul că atacul asupra lui u a fost o răzbunare. Acesta i-a și amenințat pe motocicliști, subliniind că vor plăti pentru ceea ce au făcut.

După trei zile de la atacul care a șocat Capitala, cel pe care membrii ai grupării Hells Angels l-au bătut și împușcat a ieșit public cu noi amenințări: „Cei vinovați vor plăti!”

 

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *