FC Petrolul a pierdut primul meci al verificărilor

Sport| 23.06.2023| 37| 0| Virgil Rădulescu

Petrolul a susținut, în această seară, primul test al verii, un joc ce a încheiat, practic, și prima săptămână a cantonamentului din Slovenia. Pe terenul de la Rogla, formația noastră a avut-o ca adversară pe gruparea nord-macedoneană FK Shkendija (scor 2-3), o formație ce va juca, nu peste multă vreme, în tururile preliminare din Conference League, iar meciul a fost unul intens, cu mult efort depus de ambele părți.

Au fost și două reprize distincte, în condițiile în care, în prima, au curs golurile, cinci la număr, pentru ca, după pauză, cele două porți să rămână neatinse, chiar dacă ocazii au mai fost. Adversarii au fost cei care au deschis scorul, prin Erald Cinari (4), dar Budescu, căpitanul din acest joc al „lupilor”, a restabilit egalitatea după numai două minute, cu o reluare din fața porții adverse.

Skhjendija a trecut din nou în avantaj cu reușita lui Nasko Milev (18), însă Budescu (32) a înscris înscă o dată, cu un șut din lateral dreapta, balonul fiind deviat de către Medlan Adili.

Scorul final a fost stabilit de același Cinari (35), cel care a realizat „dubla„, după ce l-a învins pe Gavrilaș cu o lovitură liberă executată, din preajma careului mare, aproape de vinclu.

Cantonamentul de la Rogla continuă pentru formația noastră, iar următorul joc de verificare este programat să se dispute pr 26 iunie, în compania formației bosniece FK Sarajevo.

FC Petrolul – FK Shkendija 2-3 (2-3)

Marcatori: Budescu (6, 32)/Cinari (4, 35), Milev (18).

FC Petrolul (repriza I): Gavrilaș – Doua, Papp, Pătrașcu, Velisar – Purtic, Jerfferson – Constantinescu (33 Zaharia), Budescu (cpt), Grozav – Irobiso.

FC Petrolul (repriza II): Gavrilaș (62 Zima) – Dumitriu, Meijers (cpt), Garutti, Manolache – Seto, Jair – Vl. Bogdan (72 Enache), Rădulescu, Mitrov (72 Zaharia) – Moldoveanu (72 Ilie).

FC Petrolul

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *