Primarul Volosevici schimbă macazul: va candida, la anul, din partea PSD. Ca urmare, și nașa Simona Albu își mută bagajele direct în funcția de secretar general al orgnizației PSD Ploiești

Politică| 22.06.2023| 87| 0| Virgil Rădulescu

Primarul Municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, care în 2020 a fost ales în funcţie din partea PNL, a anunţat că va candida pentru un nou mandat, anul viitor, din partea PSD Prahova. Acesta spune că, deși e suspendat, nu se pune problema să îşi dea demisia din PNL, pentru că şi-ar pierde mandatul.

Volosevici a precizat că îşi asumă eventuale critici din partea alegătorilor, ca urmare a schimbării partidului, punctând că nu se teme de discuţia politică, ci de a nu avea ajutor pentru problemele din administraţie.

„Cred că nu datorez PNL-ului nimic, dat fiind faptul că mulţi de acolo sunt în funcţii şi datorită sprijinului meu. Nu pot fi bătaia de joc a unor oameni care sunt listaci, care s-au bucurat de susţinerea mea să ajungă acolo unde sunt acum, după care au uitat de Ploieşti”, a adăugat Volosevici.

La sfârșitul anului trecut, Volosevici a fost suspendat temporar din PNL, pe fondul tensiunilor cu aleşii liberali din Consiliul Local Ploieşti, dar şi cu preşedintele PNL Prahova, Iulian Dumitrescu, cel care este şi preşedintele Consiliului Judeţean Prahova.

În urma acestei decizii, reacțiile ploieștenilor nu au întârziat să apară:

„LOL… ăsta e o piatră de moară pt orice partid la care s-ar duce. Cel mai slab primar al Ploieștiului ever!! Nu că ar fi vreo diferență între PSD și PNL…” (breezer)

„Asta e din ciclul traseiștii în acțiune. În perioada de până la alegeri vor fi multe mutări ale traseiștilor, mai ales în triunghiul psd-pnl-aur, că oricum fac parte din aceeași mafie. (medvedev)

„E clară beleaua cu PNL! Cred că va fuziona prin aspirație (absorbție) cu PSD în cateva luni” (Marcel Radu)

După anunțul făcut de primarul Andrei Volosevici, care a declarat că va candida din partea PSD la Primăria Ploiești, nașa acestuia a făcut „doi pași la stânga binișor” către organizația municipală a PSD, pe funcția de secretar general al orgnizației PSD Ploiești.

În prezent, Simona Albu este Administrator Public al Municipilui Ploiești.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *