Prefectul județului Prahova asigură ploieștenii că vor beneficia de același preț la apă caldă și căldură

Administrație| 22.06.2023| 66| 1| Virgil Rădulescu

În cadrul unei conferințe de presă a Primăriei Ploiești, conducerea instituției a anunțat că, de la 15 iulie, apa caldă și căldura vor fi din nou subventionate de municipalitate. La conferință a participat și Virgiliu Nanu, prefectul județului Prahova și președinte al PSD Prahova.

„Încă de la apariția crizei termiei, mi-am exercitat rolul de mediator și, într-un final, pe calea dialogului si a responsabilității, această criză a fost încheiată. Astăzi, am venit în fața ploieștenilor, alături de primarul Municipiului Ploiești, domnul Andrei Volosevici, și de directorul Termo Ploiești, domnul Bogdan Becheanu, să dăm asigurări ploieștenilor că serviciul termiei nu va mai avea sincope și că vor beneficia de același preț la apă caldă și căldură.”, a precizat Virgiliu Nanu (foto-centru).

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

One Response to Prefectul județului Prahova asigură ploieștenii că vor beneficia de același preț la apă caldă și căldură

  1. grigorescu spune:

    Din banii cui se subventioneaza caldura si apa calda dl prefect si care ploiesteni ,ca cei de la case nu au facilitati ?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *