PNL Ploieşti cere demisia primarului Andrei Volosevici, după ce acesta a recunoscut că e pesedist „de facto”

Politică| 22.06.2023| 59| 0| Virgil Rădulescu

După ce aseară, în timpul podcastului realizat de Bogdan Enache, primarul Municipiului Ploieşti, Andrei Volosevici, a declarat că va candida pentru un nou mandat de primar din partea PSD, actualii săi colegi de la PNL Ploieşti au transmis un comunicat de presă în care îi cer primarului să îşi dea demisia pentru a-şi recâştiga demnitatea. 

„Eu sunt nici călare, nici pe jos, nici îmbrăcat, nici dezbrăcat. În momentul ăsta, eu sunt dat afară din PNL, dar toată lumea mă critică ca cel mai extraordinar de rău om, dar în acelaşi timp mă votează în PNL… eu nici nu mai ştiu dacă le e ruşine sau nu cu mine, iar dacă mă întrebaţi, de jure” nu sunt în PSD, dar de facto, da! Simplu şi sec! În momentul ăsta, habar nu am, foştii colegi de la PNL tot se gândesc dacă să mă elimine din partid, dar real, ca să ne lămurim şi să terminăm orice fel de discuţie, candidatura mea viitoare va fi pe PSD”, a precizat primarul în acest podcast.

Astăzi, PNL Ploieşti a transmis un comunicat în care îi cere primarului încă liberal, dar suspendat din partid după ce luni de zile s-a războit cu conducerea PNL Prahova, să îşi dea demisia.

Iată întregul comunicat al PNL Ploiești: 

„Organizaţia PNL Ploieşti îi solicită domnului Andrei Volosevici să facă un gest demn, poate singurul de când este primar, și să își prezinte DEMISIA DIN FUNCŢIA DE PRIMAR! Nu ne-a surprins declaraţia publică făcută în cursul serii trecute prin care Andrei Volosevici a anunţat că „de facto” este membru PSD şi candidatul acestui partid pentru un nou mandat de primar al Ploieştiului. Acţiunile dlui Andrei Volosevici din ultimii doi ani au devoalat adevarata opţiune politica a acestuia. La scurt timp după alegerile locale, noi am înțeles ca dl Volosevici a candidat din partea PNL doar pentru ca partidul nostru se afla pe primul loc in opțiunile prahovenilor. Atacurile constante la adresa membrilor PNL, blocarea tuturor inițiativelor liberale asumate în fața ploieștenilor în alegeri, blocarea tuturor  proiectelor europene în valoare de peste 180 milioane de euro au demonstrat că Volosevici nu numai că NU este liberal, dar și că este un om căruia nu îi pasă de oraș, ci doar de funcție. Volosevici tot timpul a crezut că funcția îi dă dreptul să jignească și să amenințe oamenii și sa îngenuncheze un oraș întreg! De aceea, PNL l-a suspendat din partid!  În acest context, îi reamintim domnului Volosevici că mandatul de primar l-a obţinut sub sigla PNL, cu sprijinul necondiționat al colegilor liberali care l-au reprimit în partid după escapadele în PMP şi ALDE şi cu votul masiv al ploieştenilor anti-PSD.

În acest moment, domnul Volosevici ocupă abuziv fotoliul de primar al municipiului Ploieşti. DEMISIA este singurul gest decent pe care îl poate face după ce a adus primăria în faliment şi societăţile din subordine în stare de insolvenţă! Îl somăm pe înca primarul Volosevici să achite facturile restante către societăţile TCE (18 milioane de lei) şi TERMO (30 milioane de lei ) înainte de a părăsi poziţia de edil şi înainte de a distruge societăţile care asigură serviciile publice esenţiale pentru ploieşteni!”

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *