Un jucător de la FCSB ar putea ajunge la Petrolul

Sport| 19.06.2023| 150| 0| Virgil Rădulescu

Un jucător de la FCSB este dorit de către Petrolul. „Lupii galbeni” au pus ochii pe Alexandru Musi, iar jucătorul ar putea ajunge în această vară la Ploieşti, după cum susţine managerul general al trupei roş-albastre, Mihai Stoica.

Alexandru Musi a evoluat, sub formă de împrumut, la Poli Iaşi, în prima parte a acestui an. Mijlocaşul de 18 ani nu va reveni la FCSB, urmând să fie din nou cedat, însă de data aceasta la o echipă din Superliga.

Mihai Stoica a declarat că Alexandru Musi a primit o ofertă foarte bună de la Petrolul, urmând să plece la gruparea de pe „Ilie Oană”. Managerul general de la FCSB a dezvăluit că transferul la gruparea ploieşteană este unul extrem de bun pentru tânărul de 18 ani, deoarece are şansa să se afirme. La FCSB ar fi mai greu, deoarece joacă pe acelaşi post cu Florinel Coman, Octavian Popescu şi David Miculescu.

„Musi are o ofertă foarte bună de la Petrolul și este posibil să plece acolo. E încă mic, nu a împlinit 19 ani. A jucat la Iași în play-off 13 meciuri, cu 5 goluri marcate. Eu zic că este destul de bine pentru un jucător de 18 ani.”, a declarat Mihai Stoica, la orangesport.ro.

Alexandru Musi este mijlocaș ofensiv și internațional U19. La Poli Iași a evoluat în 13 partide, marcând 5 goluri. Ajuns în 2016 la Academia lui FCSB, Musi a jucat de 18 ori la prima echipă, meciuri în care a înscris de două ori. Cota lui de piață este de 200.000 de euro.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *