Căpitanul „lupilor galbeni”, Valentin Țicu, convocat la echipa națională de seniori

Actualitate| 18.06.2023| 35| 0| Virgil Rădulescu

Aflat în cantonament cu selecționata „U21”, care se pregătește pentru meciurile turneului final al Campionatului European, Valentin Țicu (22 ani) a fost convocat de urgență de selecționerul Edward Iordănescu în lotul primei reprezentative a României din preliminariile EURO 2024.

„Căpitanul” echipei Petrolul se va alătura lotului primei reprezentative, duminică, la Zurich, acolo unde vor ajunge şi tricolorii, în jurul prânzului.

Țicu va avea misiunea să suplinească absențele de ultimă oră apărute în tabăra „tricoloră” pe postul de fundaș stânga, în condițiile în care Mario Camora și Andrei Opruț s-au accidentat.

„Având în vedere că trei fundași laterali acuză probleme medicale, Andrei Rațiu, Mario Camora și Raul Opruț, iar șansele ca măcar unul dintre ei să fie recuperat până la ora jocului din Elveția sunt minime, selecționerul Edward Iordănescu a decis să îl cheme la echipa națională pe Valentin Țicu. Fotbalistul, în vârstă de 22 de ani, se află în cantonamentul de la Mogoșoaia, acolo unde România U21 se pregătește pentru EURO U21. Țicu se va alătura lotului mâine, la Zurich, acolo unde vor ajunge și tricolorii în jurul prânzului”, a anunțat sâmbătă seara Federația Română de Fotbal, pe siteul său oficial.

Potrivit siteului oficial al clubului Petrolul, după ce acțiunea seniorilor se va încheia, Vali Țicu va reveni la reprezentativa de tineret, pentru jocurile cu Spania (miercuri, 21 iunie, ora 21.45), Ucraina (sâmbătă, 24 iunie, ora 19.00) și Croația (marți, 27 iunie, ora 21.45), din cadrul Grupei B a Campionatului European „U21”.

Meciul Elveția – România este programat luni, de la ora 21:45, pe Stadion Swissporarena din Lucerna.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *