Brazilianul Guilherme Garutti a semnat cu Petrolul Ploiești

Sport| 15.06.2023| 75| 0| Virgil Rădulescu
Fundașul central brazilian Guilherme Gomes Garutti este, oficial, jucătorul Petrolului Ploiești, potrivit siteului oficial al clubului.
În vârstă de 29 de ani, Garutti are, deja, o experiență de aproape trei ani în fotbalul românesc, după ce, din 2020, a jucat pentru CS Mioveni, formație cu care a promovat în primul eșalon și a bifat, ulterior, 67 de prezențe în Superliga, toate ca titular. De asemenea, longilinul fundaș central și-a trecut în cont și două goluri marcate în ultimele două ediții de campionat. Înainte de a veni în România, Garutti a evoluat în țara natală, pentru Oeste, Anapolina, Sao Caetano, Boa Esporte, Portugesa, Aparecidense și Sertaozinho.

În haita lupilor galbeni a venit și portarul ceh Lukas Zima (29 de ani), de la formația olandeză Venlo, iar ceea ce-i priveşte pe Ianis Stoica si Joonas Tamm, ambii legitimați la FCSB, oficialii clubului continuă negocierile și speră să ajungă la un rezultat pozitiv.

Totodată, potrivit gsp.ro, conducerea Petrolului ar fi interesată și de portarul Silviu Lung Jr., care și-a încheiat conturile cu Al Raed, din Arabia Saudită.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *