Oportunitate de finanțare pentru IMM-urile din turism prin proiectul „European Tourism Sustainability Monitoring 2030”

Economie| 09.06.2023| 31| 0| Virgil Rădulescu

Întreprinderile Mici și Mijlocii (IMM) care activează în sectorul de turism și servicii conexe (lista completă de activități eligibile se găsește în Ghidul aplicantului, pe site-ul proiectului) se pot înscrie și aplica până cel târziu în data de 5 iulie 2023, ora 18.00, pentru a participa în cadrul proiectului „European Tourism Sustainability Monitoring 2030” finanțat de Comisia Europeană și implementat în România de Asociația RoMontana.

Care sunt beneficiile?
– evaluați starea de sustenabilitate în cadrul IMM-ului dumneavoastră;
– dobândiți cunoștințe privind monitorizarea sustenabilității afacerii;
– participați la ateliere personalizate susținute de experți;
– poți arăta sustenabilitatea afacerii tale către alte părți interesate;
– planificați și implementați proiecte de inovare în domeniul sustenabilității;
– relaționare și schimb de idei și experiențe cu alte IMM-uri din domeniul dumneavoastră de activitate;
– certificarea sustenabilității afacerii dumneavoastră (veți aplica în cadrul proiectului pe o schemă de certificare a sustenabilității recunoscută la nivel European, național sau regional, care se potrivește cel mai bine specificului afacerii);
– compensație financiară pentru eforturile dumneavoastră. Sunt acoperite costurile de certificare și participare la traininguri și în plus primești până la 7.840 Euro pentru participarea la activitățile proiectului.

Cum poți aplica?
Este foarte simplu. Intri pe site-ul proiectului www.etsm2030.eu și urmezi toți pașii din secțiunea Apply. Aici vei găsi și ghidul aplicantului pentru a citi toate detaliile și poți completa direct aplicația. Nu se cer documente justificative în această etapă, ci doar se completează informațiile solicitate despre afacerea dumneavoastră (toate datele furnizate sunt în siguranță și rămân confidențiale). Completarea aplicației se poate face foarte rapid, dacă ai toate informațiile la îndemână. Limba de lucru este Engleza.

Toate informațiile despre proiect sunt disponibile pe site-ul: www.etsm2030.eu

Detalii și prin e-mail la: romania@etsm2030.eu sau telefonic la 0751.618.303.

Pentru cei interesați de mai multe detalii și pentru a răspunde unor întrebări specifice, Asociația va organiza un webinar în data de 22 iunie 2023 (joi), de la ora 12.30, online, pe platforma Zoom. Cei interesați sunt rugați să  cntacteze Asociația Națională pentru Dezvoltare Rurală Montană „RoMontana” pentru a vă transmite detaliile de conectare.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *