Vara nu-i ca iarna! Așa că primarul a dispus convocarea Consiliului Local al Municipiului Ploieşti în şedinţă extraordinară

Administrație| 07.06.2023| 55| 0| Virgil Rădulescu

Primarul Andrei a dispus convocarea Consiliului Local al Municipiului Ploieşti în şedinţă extraordinară pentru mâine, începând cu ora 1500. Pe principiul „ai, nu ai mingea, tragi la poartă!”, ședința se va desfășura prin mijloace electronice/prezență fizică la sala de şedinţe, etajul II din sediul Primăriei Municipiului Ploiești.

La gândul unui weekend liniștitor pentru ploieșteni, Proiectul de hotărâre vizează modificarea sau răzgândirea asupra Hotărârii Consiliului Local al  Municipiului Ploieşti nr. 462/5.10.2022, privind modificarea Hotărârii  nr.358/25.08.2022 a Consiliului Local al municipiului Ploiești.

O modificare a modificării față de solicitarea de trecere din domeniul public al Județului Prahova în domeniul public al Municipiului Ploiești a bunurilor imobile și mobile aferente sistemului de producere, transport și distribuție energie termică și apă caldă, proiect inițiat de consilierii Valentin Marcu, Aurelian-Dumitru Tudor, Nicolae-Vlad Frusina, Gheorghe Popa, Costel  Andreescu, Robert-Ionuț Vîscan şi Alexandru Ştefan.

Așa cum ne-am obișnuit cu deciziile edilului municipal, proiectul a fost transmis spre avizare Comisiei nr. 2 a Consiliului Local al Municipiului  Ploiești Comisia pentru valorificarea patrimoniului, servicii către populație, comerț,  turism, agricultură și promovare operațiuni comerciale, printr-o anexă la dispoziția prin care sunt convocați consilierii locali.

Războiul, pe cât de orgolios, pe atât de inutil, continuă între CL Ploiești și CJ Prahova. Victimele rămân „colaterale”.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *