La Ploiești, AUR a prezentat „Programul de guvernare în 15 puncte”

Politică| 07.06.2023| 128| 0| Virgil Rădulescu

Marți, 6 iunie, a avut loc la Ploiești, într-o sală mai puțin încăpătoare din incinta Camerei de Comerț și Industrie Prahova (CCI), prezentarea programului de guvernare al Alianței pentru Unirea Românilor (AUR). George Simion, Lulea Marius Dorin, Ioana Ramona Bruynseels și Gheorghe Piperea au fost primiți, aseară, de către  deputatul prahovean Adrian Axinia, pentru a pune în dezbatere publică „planul de reconstrucție a României”. La conferință, pe lângă membrii de partid, au fost prezenți și simpatizanți, dar și invitați de la alte formațiuni politice.

Astfel, printre cei prezenți i-am remarcat pe David Vitter (fost consilier județean, în prezent vicepreședinte PSD Prahova), George Cătălin Naftan (fost președinte PRM, candidat la Primăria Ploiești, în 2020, din partea PER), Daniel Puiu Neagu (fost membru PDL, fost consilier local Ploiești), Dan-Răzvan Rădulescu (fost deputat USR Prahova), Ioan Onofrei (fost ofițer și comandant ISU Prahova),  Daniel Florea (fost ofițer SRI, șef al Serviciului Evidența Populației, din cadrul Poliției Locale Ploiești)… unii dintre ei devenind membri AUR.

În ciuda elanului patriotic, prin mesajele AURiculare, organizarea a lăsat de dorit. Sala prea mică raportată la numărul de invitați. Tot a fost bine că au încăput cele 15 puncte ale planului de guvernare. Mapele de prezentare au fost la fel de puține ca scaunele și câteva materiale promoționale din tezAURul formațiunii politice erau instAURate la intrare spre vânzare pentru cei care voiau să se simtă lAUReați cu o insignă  sau cu un tricou AURit cu siglă cu tot. Spre exemplu, o insignă costa 25 de lei fără bon fiscal. Nu știm cât ar fi costat cu bon.

Plecând de la versul coșbucian „Cruntul muget e viscolul din fAUR”, din mesajele interlocutorilor pentru restAURarea României am aflat că România traversează acum (n.r. doar acum?) un moment sensibil al istoriei sale, că românii și-au pierdut speranța și încrederea și sunt dezamăgiți de toți cei care au ajuns până acum la guvernare și care nu au făcut nimic. Așa cî s-a ajuns în situația în care românii au nevoie de un plan, iar acest plan nu poate fi decât „Reconstrucția României”. ATENȚIE! S-a precizat că planul nu poate fi înfăptuit de partidele vechi!

Președintele George Simion a atacat administrația locală, bazată pe pile și rubedenii, așa că nu am aflat nimic nou cu excepția faptului că Grațiela Gavrilescu este mătușa primarului Andrei Volosevici. Dacă cei doi nu știuau, au aflat acum!

În fine, 𝗣𝗿𝗼𝗴𝗿𝗮𝗺𝘂𝗹 𝗱𝗲 𝗚𝘂𝘃𝗲𝗿𝗻𝗮𝗿𝗲 al Alianței pentru Unirea Românilor are 15 puncte și vizează:

ridicarea standardului de viață prin stimularea economiei și a mediului de afacerilor din România;
reducerea taxării muncii, optimizarea fiscală și debirocratizarea statului;
valorificarea resurselor țării în interesul românilor;
– reindustrializarea României și asigurarea independenței energetice;
– dezvoltarea capacităților autohtone de producție;
– încurajarea natalității și a familiei;
– construirea de spitale și de policlinici;
– investiții în școli, cu precădere în liceele vocaționale și în școlile de arte și de meserii;
– ducerea la bun sfârșit a proiectelor de infrastructură rutieră și modernizarea portului Constanța;
– reducerea numărului de parlamentari la 300 și a numărului de ministere la 12 și depolitizarea administrației publice centrale și locale;
– introducerea responsabilității magistraților pentru erorile comise;
– dezvoltarea și eficientizarea serviciilor sociale;
– investiții în agricultură și în turism;
– sprijinirea gospodăriilor țărănești și a asociațiilor agricole, prin programe de finanțare;
– protejarea familiei naturale, respingerea ideologiei de gen și reafirmarea culturii naționale și a suveranității țării noastre în Europa și în lume.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *