SPECTACOLELE TEATRULUI „TOMA CARAGIU” ÎN PERIOADA 29 mai – 4 iunie

Cultură| 30.05.2023| 118| 0| Virgil Rădulescu

În această săptămână, Teatrul „Toma Caragiu” le propune iubitorilor artei să ia parte la spectacole și evenimente ce se vor desfășura atât în sălile de spectacol, cât și în aer liber, cu ocazia Zilei Internaționale a Copilului.

KOMOREBI. LUMINA CARE SE FILTREAZĂ PRINTRE NORI, o producție Vanner Collective: marți, 30 iunie, și miercuri, 31 iunie, ora 18.30, sala Teatrului de Animație „Imaginario” (Bulevardul Independenței nr.14).

O NOAPTE FURTUNOASĂ, de Ion Luca Caragiale, regia Sânziana Stoican: duminică, 4 iunie, ora 18.30, sala Teatrului „Toma Caragiu”. Această reprezentație este SOLD OUT.

FANTOMA DIN CANTERVILLE, de Oscar Wilde, regia Gabriel Apostol: duminică, 4 iunie, ora 10.30, sala Teatrului de Animație „Imaginario” (Bulevardul Independenței nr.14).

Biletele pot fi achiziționate de la Agenția de Bilete a Teatrului „Toma Caragiu” Ploiești, tel. 0244 522 774, sau online, de pe site-ul www.teatruploiesti.ro, secțiunea Program spectacole.

Joi, 1 iunie, cei mici vor petrece momente magice alături de personaje de poveste, vor lua parte la ateliere de creație și activități amuzante și vor viziona spectacole de teatru outdoor.

PROSTIA OMENEASCĂ, adaptare de Ion Creangă și regia Sabina Vlaiculescu Arsenie: joi, 1 iunie, ora 10.30, aleea pietonală a Teatrului „Toma Caragiu”.

BUCLE AURII, regia Georgeta Drăgan: joi, 1 iunie, ora 17.00, aleea pietonală a Teatrului „Toma Caragiu”.

Anul acesta, în data de 1 iunie, de Ziua Internațională a Copilului, aleea pietonală din fața Teatrului „Toma Caragiu” va îmbrăca din nou haine de sărbătoare și va deveni cadrul ideal pentru „O lume minunată”, un spațiu în care zâmbetele inocente, personajele de poveste, muzica și dansul vor aduce ritm, culoare și energie pozitivă în centrul orașului. Evenimentul este organizat de Teatrul „Toma Caragiu” Ploiești, în parteneriat cu Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale”, cu sprijinul Primăriei Municipiului Ploiești.
De ziua lor, cei mici se vor bucura de spectacole de teatru, ateliere de creație handmade și artă florală, de un concert de muzică folk și demonstrații de zumba, dar vor avea și ocazia să își facă prieteni noi și să se amuze, participând la jocuri captivante ale copilăriei.
Programul evenimentului este următorul:
10.00 – 12.00: Flori, copilărie, artă chic – atelier floristic susținut de Laura Draghici („Chic Fleuriste”);
10.30: Spectacol „Prostia omenească”, susținut de Teatrul „Toma Caragiu”, secția Teatrul de Animație Imaginario (45 min.);
11.00 și 12.00: Zumba și Laughter yoga – Fitness Club Nico;
11.30 –  12.30: Retro jocuri;
12.00 – 14.00: Atelier Handmade, coordonator prof. Mihaela Dumitraș – Casa de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploiești;
13.00 – 14.00: Spectacol de muzică folk susținut de Grupul de muzică folk „Chitara Prahovei”, al Casei de Cultură „Ion Luca Caragiale” a Municipiului Ploiești, coordonator prof. Marius Glonț;
17.00: Spectacol „Bucle Aurii”, susținut de Teatrul „Toma Caragiu”, secția Teatrul de Animație Imaginario (45 min.).
Pe parcursul întregii zile vor avea loc activități de animație stradală, se va desfășura un atelier de mânuire păpuși și va fi deschisă o expoziție cu schițe de costume și păpuși din montări celebre ale Secției Animație. De asemenea, copiii își vor putea exprima creativitatea prin realizarea unor desene pe asflat.
În cazul în care vremea va fi nefavorabilă, atât spectacolele, cât și celelalte evenimente, se vor desfășura în foaierul Teatrului, anunță organizatorii.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *