Virgiliu Daniel Nanu este noul președinte al PSD Prahova

Politică| 26.05.2023| 79| 0| Virgil Rădulescu

Organizația județeană PSD Prahova l-a ales în funcția de președinte pe prefectul Virgiliu-Daniel Nanu cu majoritate de voturi. La eveniment au participat mai mulți lideri social-democrați, între care Sorin Grindeanu, Gabriela Firea, Alexandru Rafila, Marius Budăi și Lucian Romașcanu. Nu a lipsit nici primarul Municipiului Ploiești, Andrei Volosevici.

În funcția de secretar general al PSD Prahova a fost aleasă senatoarea Laura Moagher, în timp ce fostul președinte al organizației, deputatul Bogdan Toader, nu a mai candidat pentru un nou mandat și a fost desemnat prim-vicepreședinte PSD Prahova. Aceeaşi funcţie i-a revenit şi senatorului Radu Oprea, purtătorul de cuvânt al PSD la nivel naţional.

Virgiliu-Daniel Nanu este prefect de Prahova, membru PSD din 2004, și a ocupat funcția de șef al Oficiului de cadastru și publicitate imobiliară Prahova.

El a transmis, într-un mesaj publicat pe pagina sa de socializare, că funcția de președinte al PSD Prahova „nu este o responsabilitate ușoară”. „Sunt pregătit să fac față provocărilor și să îmi folosesc experiența și cunoștințele pentru a sprijini prahovenii și a contribui la dezvoltarea comunității noastre”, a subliniat Virgiliu-Daniel Nanu.

Astăzi, după o lungă perioadă de muncă, dedicare si implicare, am primit cea mai mare recunoaștere a efortului meu, fiind ales să conduc Organizația Județeana a Partidului Social Democrat Prahova.
🔻 Această responsabilitate nu este una ușoară, dar sunt pregătit să fac față provocărilor și să îmi folosesc experiența și cunoștințele pentru a sprijini prahovenii și a contribui la dezvoltarea comunității noastre.
🙏 Vreau să mulțumesc fostei conduceri și întregii echipe pentru susținere și încredere.
Acesta este doar inceputul unei noi etape în viața mea și de acum încolo voi lăsa acțiunile mele să vorbească pentru mine!”, a scris noul președinte al PSD Prahova pe pagina sa de Facebook.

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *