Modificări temporare la traseele TCE Ploiești

Actualitate| 26.05.2023| 76| 0| Virgil Rădulescu

Având în vedere Hot. nr. 15/16.05.2023 a Comisiei Municipale pentru Transport și Siguranța Circulației, în perioada 27. 05. 2023, ora 12:00 – 28. 05. 2023, ora 24:00 se închide circulația rutieră pe străzile Artei, Armoniei și Mihai Bravu, pentru buna desfășurare a resfințirii Bisericii Maica Precista. Ca urmare, transportul local se va reorganiza astfel:

Traseul 7, 22, 22b – Sensul spre Hale CORECO:

  • pe sensul spre Centru: traseu normal până la intersecția străzilor Avram Iancu cu Mihai Bravu, apoi dreapta pe str. Mihai Bravu, stânga pe str. Alexandru Vlahuță și apoi pe străzile Stadionului, Poștei, Nicolae Bălcescu și în continuare ruta normală. Nu se va efectua stația Biserica  Armoniei și în locul ei se va opri în stația Poștei, comună cu traseul 5.

  Pe celălalt sens de circulație, rutele nu se modifică.

Traseul 104: Armoniei – UZTEL

  • pe sensul  UZTEL – Centru: traseu normal până în stația Maternitate,  după care se vor parcurge străzile: Alexandru Vlahuță, Stadionului, Poștei,  Nicolae Bălcescu, Dr. Bagdazar. Nu  se  va  efectua  stația Biserica Armoniei și în locul ei se va opri în stația Poștei, comună cu traseul 5. Capătul de linie al traseului 104 se muta in str. Dr. Bagdazar, în zona stației Muzeul Petrolului.
  • pe sensul Centru– UZTEL se parcurg străzile: Dr. Bagdazar, Buna  Vestire, Avram Iancu, Mihai Bravu și în continuare traseu normal.

Traseele 28, 36, 44b: Centru –UZTEL 

  • pe sensul  Centru – UZTEL: rutele nu se modifică.
  • pe sensul UZTEL – Centru: traseu normal până în stația Maternitate, după care se vor parcurge străzile: Alexandru Vlahuță, Stadionului, Poștei, Nicolae Bălcescu și în continuare ruta normală. Nu  se va efectua stația Biserica Armoniei și în locul ei se va opri în stația Poștei, comună cu traseul 5.

Față de cele prezentate, intervalul orar de deviere a circulației mai poate suferi modificări în funcție de indicațiile agenților de poliție rutieră a municipiului Ploiești care vor fi prezente în zonă.

S.C. T.C.E. S.A. PLOIEȘTI

Ai informații care ar putea deveni o știre? Contactează-ne la: 0763835620, sau pe WhatsApp sau redactie@gazarul.ro

Te-ar putea interesa și:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *